Com a cloenda dels actes del bicentenari, el dia 18 d’agost, després de la arribada de l’aigua, va tenir lloc l’ acte de presentació i benedicció de la “Guàrdia d’honor de les milícies urbanes de Tarragona”. La guàrdia d’honor va ser apadrinada pel Sr. Josep Andreu i Figueras, president del Port de Tarragona i la Sra. Patrícia Antón, consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona. Tot seguit es va fer una lectura solemne del text del Canonge Huyà per part del Sr. Enric Pujol.

DSC_6032 (2)_Metxa_ Josep M RIOS (R)
Per finalitzar, la Guardia d’Honor de les Milícies Urbanes de Tarragona van desfilar fins el Pla de la Seu on varen descarregar varies salves de fuselleria.
Per part de les  Entitats organitzadores dels actes, creiem que van ser un gran èxit i que es va commemorar tal com calia una efemèrides com aquesta. En nom de les tres voldria donar les gràcies a totes aquelles persones i Entitats que d’una manera o altre ha participat o col•laborat. Moltes gràcies a tots.
Associació Setge de Tarragona 1811 – Joan Ribas Boix – President.

MTarragona190813 4