APLEC'15 - Aplec a Sant Magí de la Brufaganya

Cartell APLEC’15

Benvolguts amics, ens plau presentar-vos el cartell de l’aplec d’aquest any que se celebrarà el proper diumenge dia 20 de setembre.

En l’aplec d’aquest any destaquem que per venir a Sant Magí sortiran de bon matí diversos col·lectius de persones des de llocs molt diversos: caminants des de Santa Coloma, Pontils i La Llacuna, ciclistes des de Santa Coloma i Sant Climent de Llobregat i cavalls i genets des de La Llacuna. A més a més, és clar, de tots els que vindran amb el seu vehicle particular.

Com en tot aplec no hi pot faltar la celebració de l’Ofici, a les 12 del migdia, i el posterior cant dels goigs. Amb anterioritat, a la capella de les Fonts, es farà una senzilla cerimònia d’acollida als romeus i pelegrins.

Des de fa anys no hi falten mai les sardanes i sobretot el Ball Pla que es balla després d’ofici i a la tarda després del dinar.

Finalment remarcar que si voleu dinar amb el menú de l’organització (amanida, paella d’arròs, aigua, vi i postres, preu 13€), els que viviu a Santa Coloma o a La Llacuna i les seves rodalies heu de comprar el tiquet als forns Pujó. Els altres podeu reservar els tiquets a aquest correu electrònic -amicssantmagi@tinet.cat – i els trobareu a la taula de l’organització el mateix dia de l’aplec. Per dinar és convenient que us porteu taula i cadires perquè l’organització no pot subministrar lloc per a tothom.

Altres avisos i advertiments els podeu trobar en el cartell que adjuntem.

Amics, us esperem el proper 20 de setembre!!!

 

 

US MOSTREM, A CONTINUACIÓ ALGUNES IMATGES

APLEC de SETEMBRE – 20/09/2015

20150920_124543

Celebració de l’eucaristia per Mn. Gallart

20150920_124619

Entrega de les dues lliures de xocolata pels «Maginets» de Barcelona

20150920_131428

A l’esplanada del santuari, a l’espera del «Ball pla de Sant Magí»