Salutació

DSC04219Benvolguts visitants, com a president de la Confraria de Sant Magí Màrtir de Tarragona, és tota una satisfacció donar-vos la benvinguda a aquesta nova seu virtual, que amb esforç i il•lusió estem construint.

Amb aquest espai web pretenem aconseguir un major apropament a tots, i una adaptació als nous temps, doncs si no ho fem així, difícilment aconseguirem que els nostres legataris sentin i visquin els vincles vers Sant Magí, la tradició, la festa, la devoció i l’estima cap al nostre copatró.

Com tots coneixeu la nostra seu social s’ubica a la Casa de l’Ermità, recentment estrenada, tot just al costat de la capella de Sant Magí del Portal del Carro de Tarragona, però també volem incorporar la nostra seu dins de la xarxa, ara que el món està immers en l’era digital. Hi podeu trobar tot el referent a la nostra Confraria, i a la vegada, esdevenir un canal de comunicació a través del qual podreu ajudar-nos, amb els vostres comentaris, a millorar; doncs aquesta, sobretot és la nostra seu/casa, i us animo a que la visiteu, i gaudiu de totes les possibilitats que aquest mitjà ens ofereix.

Una cordial salutació

Adolf Quetcuti Carceller – President